Kickbike steptocht door Haarlem

Haarlem ontdekken met kickbikes en routeboek

Een steptocht door Haarlem waarbij je de mooiste plekjes passeert en leuke ins en outs te weten komt? Stap dan op de kickbike met het routeboekje! Extra fijn is dat bij dit groepsuitje ieder team in z’n eigen tempo door Haarlem kan steppen. Het is geen race tegen de klok!

De steproute

Het routeboekje bevat een kaartje met nummers. De nummers corresponderen ieder met een foto en een leuk ‘weetje’ over Haarlem. Zo sta je telkens even stil bij al die mooie, culturele, architectonische, historische bijzonderheden die Haarlem rijk is.
Bij veel van de typisch Haarlemse hofjes kun je gratis even om de hoek van de binnentuin koekeloeren. Je zet dan gewoon even de step weg en loopt naar binnen. Hierdoor is het steppen ook voor minder-sportievelingen goed te doen.

Hele route of flaneren en afsteken?

Wil je de hele kickbike steptocht door Haarlem rijden? dan kun je 11 km lang genieten. Je stept dan van de Haarlemmerhout tot het bolwerk en daartussen kom je over de Grote Markt, de Botermarkt, maar ook doorkruis je enkele van de smalste steegjes van Haarlem waar de step maar net tussendoor past. Goed sturen dus! Je kunt er ook voor kiezen onderweg een terrasje in Haarlem mee te pakken om daarna de route af te rijden. Maar afsteken mag en kan ook!

meer info over dit uitjecontact
Deelnemersaantal & Tijdsduur
  • Tijdsduur: Je mag over deze kickbike steptocht zo lang doen als je wilt, maar de meeste mensen zijn met 3 uurtjes wel terug.
  • Deelnemers: 20 – 80 personen
Bent u met minder dan het minimum aantal deelnemers?
Dit groepsuitje is altijd mogelijk als u voor het minimum aantal betaalt.
Prijzen:
  • Ongeacht de groepsgrootte €21,50 p.p. (€ 26,00 incl BTW)
De prijzen voor groepsuitjes zijn excl 21% BTW
Bij deze kickbike steptocht is inbegrepen
  • Gebruik van kickbike (step)
  • Steproute-boekje met kaart, foto’s en beschrijvingen van Haarlems mooiste plekjes
Wij regelen in combinatie met dit budget-uitje geen horeca arrangementen zoals lunch of diner. Een drankje bij het begin- en/of eindpunt kunt u eenvoudig zelf regelen. Informeer bij ons naar het beginpunt.
Meer info over dit groepsuitje of een offerte aanvragen?
contact
023-7113020

Groeps- of bedrijfsnaam:*

Aanhef:MevrouwMeneer

Je Naam*

Email*

Tel*

Aantal deelnemers:

Gewenste datum:

Bericht (Vragen, horeca wensen etc.)


Dit formulier is beveiligd met ssl-encryptie.