Moordspel de kunstschat!

Crimineel spannend moordspel waarbij jullie inspecteurs zijn

stadsspel moordspel HaarlemHet anders zo rustige Haarlem is opgeschrikt door een brute kunstroof. De wereldberoemde kunstschat ‘Avenue de la Spaarne’ is uit het museum geroofd! Daarbij is ook nog eens een nachtwaker om het leven gekomen. Wie heeft de kunstchat gejat en de nachtwaker vermoord? Ontmaskeren jullie de daders tijdens dit interactieve moordspel Haarlem?

Wie zijn de moordenaars?

De hoofdinspecteur is compleet over de piss (excusez-le-mot!). Hij wil dat de roofmoord vandaag nog opgelost wordt en schakelt daarom jullie in. De tijd dringt en jullie gaan op onderzoek uit. Vrijwel direct blijkt dat er sprake is van twee daders. Aan de hand van daderprofielen proberen jullie uit te vissen welk duo de roofmoord gepleegd kan hebben. Maar wees gewaarschuwd: dit moordspel Haarlem voor dóórdenkers!

Onderzoeksteam

Jullie gaan in teams van ongeveer 6 m/v op onderzoek uit. Gewapend met een uitgebreide stadsspel-map en een tablet met daarop de moordpel-app. Jullie starten het onderzoek bij het museum, in de stad en horen meerdere keren een informant uit. De moordspel-app laat jullie op de kaart duidelijk zien waar info te vinden is, maar je moet er wel wat voor doen! Het is een echt interactieve beleving: informatie bereikt jullie in beeld & geluid…

Dader profielen maken

Telkens als jullie intel (het recherche woord voor informatie) verzamelen kunnen jullie opties wegstrepen. Verdachte X kan het niet met Y gedaan hebben want … Langzaam aan vallen er combinaties af. Dit GPS-moordspel blijft spannend tot het einde, want lange tijd houden jullie een handvol potentiële moordenaars over. Pas als het forensisch lab met een belangrijke mededeling komt vallen alle puzzelstukjes in elkaar!

Dit moordspel Haarlem ontvouwt als een echte crimi-serie

Tijdens dit stadsspel doorkruis je de mooiste, stilste en uiteraard ook meest criminele straten en steegjes van Haarlem. Het is tenslotte een stadsspel. De roofmoord-app geeft aan als jullie op een belangrijke locatie aankomen, checkt jullie scherpzinnigheid met vragen en presenteert informanten, laboranten en andere mensen die jullie van intel kunnen voorzien. Het is net of jullie in een crimi-serie terecht zijn gekomen!

meer info over dit uitjecontact
Deelnemersaantal & Tijdsduur
2,5 uur
18 – 100 personen
Bent u met minder dan het minimum aantal deelnemers?
Dit groepsuitje is altijd mogelijk als u voor het minimum aantal betaalt.
Prijzen:
  • Groepen 18-25 personen: € 19,50
  • Groepen 26-40 personen: € 18,50
  • Groepen > 40 personen: € 17,95
De prijzen voor groepsuitjes zijn excl 21% BTW
Stadsspel de ‘Gejatte Kuntschat’ is inclusief:
  • Enthousiaste uitleg door onze groepsuitjes-coach!
  • Gebruik van de bij dit moordspel horende stadsspel-map
  • Gebruik van onze tablets zodat het hele team mee kan kijken
  • Gebruik van moordspel app
Meer info over dit groepsuitje of een offerte aanvragen?
contact
023-7113020

Groeps- of bedrijfsnaam:*

Aanhef:MevrouwMeneer

Je Naam*

Email*

Tel*

Aantal deelnemers:

Gewenste datum:

Bericht (Vragen, horeca wensen etc.)


Dit formulier is beveiligd met ssl-encryptie.