Sloepentocht Haarlem River Game

Sloepentocht met bootjes, teamwork en quizvragen op de grachten

gps spel haarlem bedrijfsuitjesloepentocht haarlemDe sloepentocht Haarlem is een groepsuitje waar letterlijk de spetters vanaf vliegen! Met gemotoriseerde zodiac boten (kleine speedbootjes die we op snelheid begrenst hebben zodat je geen vaarbewijs nodig hebt) ga je in kleine teams de Haarlemse grachten en de rivier het Spaarne op.

GPS-spel met vragen en foto’s

Je krijgt als team meer bij deze sloepentocht mee dan alleen een boot: namelijk een goodybag, en een tablet met een hele slimme app. Het moge duidelijk zijn: dit wordt geen suf rondje varen. Dit wordt een groepsuitje vol ludieke competitie met vragen, foto- en video-opdrachten.

Dynamisch GPS-spel op het water

Voor je van wal steekt, krijg je van ons heldere instructies voor de gadgets. Met de tablet start je de app op. Vanaf dat moment verschijnt op de kaart jullie eerste hotspot op het water… Jullie kunnen je koers uitzetten en aan je sloepentocht beginnen!

De sloepentocht Haarlem uitgelegd

In de app verschijnen locaties als cirkels op de kaart. Zodra je zo’n cirkel binnenvaart verschijnt er een vraag of team-assignment in je scherm. De quizvragen kun je met een scherpe blik voor de omgeving en gezond verstand doorgaans wel beantwoorden. Maar de assignments vragen iets meer van jullie! Soms moet je even de boot uit, of overleggen over een creatieve invalshoek voor het beeldmateriaal dat je gaat vastleggen. Want dat hoort bij zo’n assignment: je moet iets doen en daarvan beeldmateriaal maken dat je met de app supersnel en eenvoudig doorstuurt naar de uitjes-coach. Die beoordeelt jullie uitvoering en kent daarvoor punten toe in jullie game.

Competitie tussen sloepen

Voor het beantwoorden van vragen krijg je automatisch punten toegekend. Jullie foto’s en video’s bekijkt en beoordeelt de uitjes coach van Groepsuitje-Haarlem. Hij of zij laat jullie weten hoeveel extra punten je krijgt bijgeschreven voor jullie ingezonden beeldmateriaal. En wil je weten hoeveel punten je hebt ten opzichte van de andere teams? De tussenstand kun je op elk gewenst moment opvragen. Elke bemanning wil tenslotte weten of ze op koers liggen voor de overwinning!

Sloepentocht einduitslag

Welk team weet tijdens dit gps-spel het slimste te navigeren, de meeste vragen goed te beantwoorden en de meeste punten te scoren met de doorgestuurde foto’s? We zullen het weten bij de prijsuitreiking!

meer info over dit uitjecontact
Deelnemersaantal & Tijdsduur
 • Tijdsduur: Ongeveer 3 uur
 • Deelnemers: 15 – 60 personen
Bent u met minder dan het minimum aantal deelnemers?
Dit groepsuitje is altijd mogelijk als u voor het minimum aantal betaalt.
Prijzen:
 • Groepen 12 – 20 personen € 42,50
 • Groepen 21 – 30 personen € 41,50
 • Groepen 31 – 40 personen € 39,50
 • Groepen > 40 personen € 37,50
Van vrijdag t/m zondag geldt een toeslag van € 2,50 p.p.
De prijzen voor groepsuitjes zijn excl 21% BTW
Dit spetterernde stadsspel op het Spaarne is inclusief:
 • Gebruik van boten
 • Ontvangst en uitleg door onze enthousiaste spelleider
 • Gebruik van onze Tablets en sloepentocht-game app
 • Gebruik van spelmaterialen
 • Live tussenstanden van alle teams
 • Foto en video-opdrachten
 • Heldere vaar-instructies
 • Continue Spelbegeleiding via internet en sms
 • Na afloop alle foto’s en video’s als download
Sloepentochten verzorgen we ook in Amsterdam en Leiden. Neem daarvoor eens een kijkje op onze speciale sloepentocht website.
Meer info over dit groepsuitje of een offerte aanvragen?
contact
023-7113020

Groeps- of bedrijfsnaam:*

Aanhef:MevrouwMeneer

Je Naam*

Email*

Tel*

Aantal deelnemers:

Gewenste datum:

Bericht (Vragen, horeca wensen etc.)


Dit formulier is beveiligd met ssl-encryptie.