Kick It: GPS-spel op de kickbike

Dit groepsuitje is een GPS-speur-spel met kickbikes (een moderne step met groot voorwiel). De speurtocht begint op onze locatie in Overveen met het zoeken van een sleutel in de directe omgeving. Zodra je die met je team gevonden hebt kun je met de kickbikes op pad langs enkele van de allermooiste landgoederen die onderdeel zijn Nationaal Park de Zuid-Kennemerland.

Kickbike GPS-spel langs twee kopjes

kickbike gps-spelOnderweg kom je langs de mooiste en meest karakteristieke plekjes van de omgeving. Heb je wel eens gehoord van Landgoed de Wildernis? Van Duinvliet, Elswout en Koningshof? Je komt ze allemaal tegen en telkens krijg je aanwijzingen die je iets verder naar het eindpunt van de route gidsen. En de twee kopjes? Dat slaat op het de twee hoogste duinen van Overveen en Aerdenhout waar je langs rijdt (je hoeft niet helemaal naar boven…).

Finale spel

Heb je met je team alle aanwijzingen gevonden? Dan is het zaak alle gevonden letters in te wisselen voor een andere. Uiteraard krijg je hiervoor heldere aanwijzingen. Daarna ligt er op het eindpunt een geocache (schatkist) op jullie te wachten waarin je je ervaringen kunt opschrijven en een groet kunt achterlaten voor de alle kickbikende schatzoekers na jou.

Kickbiken: licht sportief

Deze tocht is nadrukkelijk geen wedstrijd in snel steppen. Doordat er gezocht wordt naar letters en er tussendoor gepuzzeld moet worden ontstaat een licht sportief gps-spel. De activiteit is daardoor voor iedereen goed te doen en terloops passeren de mooiste – bij het grote publiek vaak onbekende plekjes – de revue! Genieten en samenwerken staan centraal.

Verschillende routes

Dit spel vertoont gelijkenissen met de step-puzzeltocht door de duinen. Twee belangrijke verschillen? 1) De routes verschillen bij Kick-It per team van elkaar. Bij dit GPS-spel kunnen daardoor steeds 4 teams tegelijk beginnen zonder elkaar in de wielen te rijden!
2) De GPS-variant is echt interactief. Onderweg krijg je de vragen vol-automatisch voorgeschoteld waarvan je de antwoorden invult op het antwoordformulier. In de ontknoping heb je ze nodig!

meer info over dit uitjecontact
Deelnemersaantal & Tijdsduur
Tijdsduur: Ongeveer 2-2,5 uur
Deelnemers: 15 – 40 personen
Bent u met minder dan het minimum aantal deelnemers?
Dit groepsuitje is altijd mogelijk als u voor het minimum aantal betaalt.
Prijzen:
  • Groepen 15-20 personen: € 34,50 p.p.
  • Groepen 21-30 personen: € 33,50 p.p.
  • Groepen 31-40 personen: € 32,50 p.p.
De prijzen voor groepsuitjes zijn excl 21% BTW
Dit kickbike-GPS-spel in de duinen is inclusief:
  • Duidelijke step en GPS-instructie
  • Gebruik van Kickbikes
  • Gebruik van alle benodigde materialen
Meer info over dit groepsuitje of een offerte aanvragen?
contact
023-7113020

Groeps- of bedrijfsnaam:*

Aanhef:MevrouwMeneer

Je Naam*

Email*

Tel*

Aantal deelnemers:

Gewenste datum:

Bericht (Vragen, horeca wensen etc.)


Dit formulier is beveiligd met ssl-encryptie.